söndag 10 januari 2010

Söndag i Hornstull

Vi var på julgransplundring hos SJFG i fredags. Mycket trevligt och något sent blev det. Dagen efter ville K slänga ut vår gran. Jag bar den till den anvisade uppsamlingsplatsen på Kristinehovsgatan. Idag återfanns den försvunna julgransfoten. Den var i köksskåpet bakom kryddhyllan och ovanför fläkten

VSK-Sirius direktsänds på TV och vi leder med 0-4 i halvtid. Vi tar inte ut något i förskott men njuter i soffan. Idag startar Masters i snooker och Afrikanska mästerskapet i fotboll. Sen är det dags för Australian Open i tennis och OS. Det är kul sportveckor och då har jag inte ens hunnit hänga med i Dakarrallyt.

Undrar när jag och Andres Lokko senast hade samma album överst på årsbästalistan? Men Madness är väl värda placeringen för The Liberty of Norton Folgate. För er som vill lyssna på när The Xx som Lokko hade högt på sin lista lirade i en liten skivaffär nyligen finns låtarna här.

För er som önskat en mp3 med covern på Fairytale of New York med Billy Bragg och Florence and the Machine föreslår jag ett klickande på namnlänken.

Inga kommentarer: